The Olympic Snow & Fun heritage... 


40 Jaar geleden begon het Snow & Fun verhaal toen de Familie Lismond met de verkoop van de iconische Mäser souspulls startte. Welke ski liefhebber kent niet het souspulletje met de kleine M op de kraag. Maar tijden en markten veranderen  en de tijd van Mäser was gekomen.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan... en toen we jaren later het aanbod kregen om terug te keren naar de roots, werd er dan ook niet lang getwijfeld. Als agent/distributeur van echt gerenommeerde topmerken zoals Merrell, Alpina, UYN en als laatste nieuwe aanwinst ook Helly Hansen is Olympic een gevestigde waarde voor de Belgische sportvakhandel en ski- en sportliefhebber in het algemeen: hiking, trail-run, outdoor, sailing, bike, ski, .... We are Wild! 

We blijven ons inzetten om onze klanten - de benelux sporthandel - de beste producten te bieden. 

Klik hier en ontdek onze collecties voor het huidige seizoen.


Alpina

ALPINA inspireert met top ski- en fietshelmen, sport- en skibrillen. Sinds 1980 zet het familiebedrijf uit Sulzemoos mee de trends uit op het gebied van design, mode en lifestyle in de ski-accessoires. Samen het plezier van sport kunnen beleven door creatieve en innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën - dat is de focus van Alpina's boodschap. Zodat iedere sporter zich volledig op zijn of haar moment kan concentreren.

Het "Made in Germany" staat garant voor een top product en service!

Bezoek de website


Merrell

Het begon allemaal in '81 toen Randy Merrell zijn eerste paar gepersonaliseerde cowboylaarzen uitbracht onder de Merrell naam. Niet lang daarna besloot hij zijn ervaring te gebruiken om zo de beste wandelschoenen op de markt te brengen.

Van de allereerste gepersonaliseerde wandelschoenen tot de laatste productinnovaties, Merrell maakt alle producten met de volgende vier kernwaarden in het achterhoofd: Comfort, Duurzaamheid, Design en Veelzijdigheid. Het gaat allemaal om grenzen doorbreken en genieten van het buitenleven.

Bezoek de website


Helly Hansen 

Vanuit Noorwegen maakt Helly Hansen al meer dan 140 jaar professionele uitrustingen om mensen te helpen levend te blijven en te voelen. Het begon allemaal in 1877 toen zeekapitein Helly Juell Hansen een betere manier vond om beschermd te blijven tegen de harde Noorse elementen. Kort daarna startten kapitein Hansen en zijn vrouw Margrethe een bedrijf dat waterdichte jassen, broeken, zuidwesters en dekzeilen produceerde van grof linnen gedrenkt in lijnolie – en de legende was geboren!

Helly Hansen-uitrustingen wordt gedragen en vertrouwd door professionals op oceanen, bergen en werkplekken. Als het nummer 1 kledingmerk voor skiprofessionals vind je HH in meer dan 200 skigebieden en skigidsen over de hele wereld, en gedragen door meer dan 55.000 skiprofessionals. Onze zeiluitrustingen wordt gedragen door zeilers van wereldklasse in alle vijf de oceanen, en we zijn er trots op om samen deel te nemen aan enkele van de meest iconische regatta's en zeilverenigingen van de sport. 

We blijven de nalatenschap van Captain Hansen ondersteunen door middel van een lange lijst van innovaties die het eerst op de markt komen, ontwikkeld op basis van ervaringen van degenen die werken en ontspannen in de zwaarste omgevingen ter wereld.

Bezoek de website


Uyn

“To UYN” betekent meer dan “winnen”: het betekent je grenzen testen, je doelen bereiken en ze overstijgen, elke dag nieuwe motivatie vinden. Hiervoor heb je alle hulp nodig die je kan krijgen.

UYN garandeert - door zijn leidinggevende plaats in de ontwikkeling van functionele sportkleding - maximale prestaties met uitstekend comfort, de beste materialen en de meest verfijnde functies. Dankzij het uitgebreide assortiment kan UYN een zeer breed doel bereiken. Amateur- of professionele atleten, olympische kampioenen, wielrenners, hardlopers en skiërs: ze kiezen allemaal voor UYN-kwaliteit.

Bezoek de website


Diel sport

Het bereiken van consistente superieure kwaliteit op basis van innovatieve technologieën, ervaring en sociale en ecologische verantwoordelijkheid. 

Dielsport levert al 23 jaar winterperformance kleding met hedendaags design en eersteklas kwaliteit en dit zowel voor skiteams als de individuele skiër. 
  
“De collecties van Diel®Sport maken gebruik van 's werelds nieuwste technieken op het gebied van materiaalontwikkeling en maken gebruik van de voordelen van intelligente, zelfaanpassende stoffen die reageren op veranderingen in het microklimaat van het lichaam. Door een innovatief driedimensionale maatwerksysteem vormt Diel®Sport de kleding, benadrukt de lichaamscontouren en zorgt voor een grote bewegingsvrijheid. 

Bezoek de website